MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2016-2017 mokslo metų foto galerija / POPIETĖ „KALĖDINIS ATVIRUKAS“

Ugdant mokinius svarbu, kad vaikai, tėvai ir pedagogai sudarytų vieną darnią bendruomenę. Glaudus tėvų ir pedagogų bendradarbiavimas – vienas esminių gerą ugdymą teikiančios mokyklos bruožų. Abipusė parama ir pagalba, savitarpio supratimas yra reikšmingos vaikų ugdymo sąlygos. Mokiniui labai svarbu, kad ir namuose, ir mokykloje požiūris į jo ugdymą nesiskirtų. Mokyklos pedagogai ir tėvai siekia vieno bendro tikslo – sėkmingai užauginti vaiką, atsakingą asmenybę.  
Nors didžiausių metinių švenčių dar reikia palaukti, bet laikas skrieja greitai. Todėl mokiniai, jų tėveliai ir pedagogai dalyvavo meninės kūrybos popietėje „Kalėdinis atvirukas“. Bendromis jėgomis, bendraudami ir bendradarbiaudami, įvairia technika kūrė nuostabius Kalėdinius atvirukus, kurie dalyvaus tarptautiniame konkurse.
Psichologe I. ReipienÄ—, spec. pedagogÄ— L. KazlauskienÄ—
Ugdant mokinius svarbu, kad vaikai, tėvai ir pedagogai sudarytų vieną darnią bendruomenę. Glaudus tėvų ir pedagogų bendradarbiavimas – vienas esminių gerą ugdymą teikiančios mokyklos bruožų. Abipusė parama ir pagalba, savitarpio supratimas yra reikšmingos vaikų ugdymo sąlygos. Mokiniui labai svarbu, kad ir namuose, ir mokykloje požiūris į jo ugdymą nesiskirtų. Mokyklos pedagogai ir tėvai siekia vieno bendro tikslo – sėkmingai užauginti vaiką, atsakingą asmenybę. Nors didžiausių metinių švenčių dar reikia palaukti, bet laikas skrieja greitai. Todėl mokiniai, jų tėveliai ir pedagogai dalyvavo meninės kūrybos popietėje „Kalėdinis atvirukas“. Bendromis jėgomis, bendraudami ir bendradarbiaudami, įvairia technika kūrė nuostabius Kalėdinius atvirukus, kurie dalyvaus tarptautiniame konkurse. Psichologe I. Reipienė, spec. pedagogė L. Kazlauskienė